Asiakkaiden kokemuksia

AMMATTITAITOISTA JA LAADUKASTA TOIMINTAA

1980-luvulla rakennettu omakotitalomme oli tullut siihen vaiheeseen, että se kaipasi saneerausta ja päivitystä. Lattiapinnoitteet oli uusittava, ovet vaihdettava ja seinät sekä katot maalattava tai tapetoitava uudelleen. Oikeastaan talon kaikki sisäpinnat kaipasivat kohennusta.

Joensuun värisilmäliikkeen sisustussuunnittelija Tarja Kuronen laati meille toiveittemme mukaisen ja yksitysikohtaisen kokonaissuunnitelman kaikista remontissa tarvittavissa materiaaleista ja väreistä. Tavoitteena oli saada talon eri huoneista yhtenäinen ja sopusointuinen kokonaisuus, jossa myös entiset huonekalumme löytäisivät luontevasti oman paikkansa.

Remontin toteuttajaksi saimme Joen Kimaran Jarmo Hirvosen, joka pitkään alalla työskennelleenä tuntee niin materiaalit kuin niiden käytönkin. Hän pystyi löytämään hyvät ja toimivat ratkaisut myös vanhaa purettaessa eteen tulleisiin muutamiin odottamattomiin ongelmakohtiin. Hänen työskentelynsä on tarkkaa ja huolellista, ja työn lopputulos laadukasta.

Olemme remontin lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Omasta puolestamme voimme vilpittömästi suositella Jarmo Hirvosta hänen toimialansa mukaisten  remonttien suorittajaksi ja Tarja Kurosta tarpeen mukaan suurempien kokonaisuuksien suunnittelijaksi. Työn hintakin on kohdallaan.

Heikki ja Tuula Holkeri